Adverteren bij ons wooneiland

onswooneiland.nl is een nieuwe, regionale woon-website. Het portal laat het het woningaanbod op Schouwen-Duiveland zien, met daarbij een overzicht van Schouwse ondernemers die het wonen en leven op Schouwen-Duiveland zo aangenaam, gastvrij en compleet maken. Waarom elders kijken? Op Schouwen-Duiveland hebben we alles! Ons kent ons en het ons-(woon)eiland-gevoel ….

Onswooneiland.nl biedt de bezoeker (inter)actie: woningmatchen, veilen, interessante aanbiedingen en directe contactmogelijkheden met de diverse ondernemers. Anderzijds biedt het de ondernemers en huizenverkopers een platform om door middel van gezamenlijke exposure onder de aandacht te komen, zowel online op de website en in de digitale nieuwsbrief, als offline in de lokale pers.

Voor bedrijven

Vermelding van uw bedrijf kan op diverse manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrijfsprofiel in één van de categorieën, advertorials, of voor extra attentiewaarde door een opvallende bannerplaatsing. De vermeldingen bieden u in ieder geval een directe link naar uw eigen bedrijfsgegevens en/of website.

Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail@onswooneiland.nl of (0111) 672648. Wij vertellen u graag meer over de advertentiemogelijkheden, het best passend bij uw bedrijf en budget.

U staat al op onswooneiland.nl  voor slechts € 8,25 ex. BTW per maand     (€ 99,- ex. BTW per jaar)

Voor huizenverkopers

Woningen die op onswooneiland.nl staan, kunnen meedoen met Woningmatch. Staat uw woning te koop op Schouwen-Duiveland, maar wordt hij niet vermeld op de website? Neem dan contact op met uw makelaar. U kunt ook (vrijblijvend) direct contact met ons opnemen via:            e-mail@onswooneiland.nl of (0111) 672648. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden voor het plaatsen van uw woning zijn. Dit kan alleen op de website zijn, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met een advertentie in de lokale pers en/of onze digitale nieuwsbrief.
 

Naar boven ↑

5° C
Bron: buienradar.nl

ons wooneiland
16 Jan 2018 14:36
NIEUW IN DE VERKOOP‼️De Kanterlaan 8 in #Zierikzee Deze ruime 2/1 kap woning met een vrijstaande, stenen garage is… https://t.co/QoLErGGPre

ons wooneiland
16 Jan 2018 09:48
Gisteravond (laat😊) bij de Hoofdpoortstraat 54 in #Zierikzee..... VERKOCHT(ovb) Fijne dag! https://t.co/tKJGALxtLD

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 19:26
Finale topcompetitie strandrace week eerder https://t.co/0H2xpCCRaE De finale van de strandrace topcompetitie - die… https://t.co/e5toRhb5Jz

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 18:56
Ezra Schouls (11) draagt zelfgeschreven gedicht voor tijdens 65e herdenking watersnoodramp https://t.co/EAjTLCIfvq… https://t.co/YShg6Jw45s