Interieurhuys Deurloo - Zierikzee

Ook op interieurgebied volgen trends elkaar seizoen na seizoen op. Het ene moment is naturel de trend, het andere moment zijn felle kleuren weer helemaal in. Gelukkig hoeft u niet uw hele interieur aan te passen.

Vloeren; harde vloeren en tapijt

Een vloer vormt samen met het plafond het grootste ononderbroken oppervlak in een ruimte. De vloerbedekking is dan ook van grote invloed op de sfeer in de ruimte. Gelukkige heeft u een ruime keuze. Elke type vloerbedekking kent een uitgebreid arsenaal aan mogelijkheden. Of u nu houdt van klassiek of modern, van gedekt of verrassend kleurgebruik, van sfeervolle uitstraling of praktisch gemak, er is altijd een harde vloer die bij u past. En wij komen hem natuurlijk vakkundig voor u leggen.

Screens

Een eigentijdse vorm van zonwering zijn de zogenaamde screens, verticale schermen van glasvezeldoek. Omdat het doek verticaal valt, is de visuele invloed op de gevel minimaal terwijl de functionaliteit - het weren van zonlicht - gewaarborgd blijft. Bovendien zijn screens uitstekend bestand tegen weersinvloeden en derhalve zeer geschikt voor mensen die vaak van huis zijn. Glasvezeldoek wordt ook veel toegepast als zonwering in serres en glazen erkers. Hierbij gaat het vaak om horizontale en hellende vlakken.

Bedderie
In de bedderie kunt u terecht voor diverse producten. Zo hebben wij verschillende matrassen, hoofdkussens en dekbedden. En mocht u op zoek zijn naar een nieuw bed, dan kunnen wij diverse boxsprings leveren.

Naar boven ↑

13° C
Bron: buienradar.nl

ons wooneiland
31 Jan 2015 12:57
RT @Formidobv: Wil jij stabieler op een ladder staan? Koop dan de #Altrex muurafhouder. Nu met 35% #korting! http://t.co/13XPJvRj6c http://…

ons wooneiland
31 Jan 2015 12:57
RT @sinkekomejan: nieuw in de verkoop: Torenweg 50B te Burgh-Haamstede http://t.co/5q2TgiCr9o

Schouwen Duiveland
31 Jan 2015 16:13
Geen maat op driebanders Punt en Van Geyt: Met overmacht hebben de biljarters Ronald van Geyt en Henk Punt zic... http://t.co/rE5TvdwpVI

Port Zélande
31 Jan 2015 15:39
http://t.co/2J2VAZ39ZQ