Uw huis écht verkopen?

Ons Wooneiland VBO Makelaar is dé frisse wind van Schouwen-Duiveland die het net even anders aanpakt. Wij verzamelen geen aanbod maar wij verzamelen alle signalen van mogelijke kopers waarmee we uw woning kunnen matchen. Hierdoor bereiken we sneller resultaat en is uw woning sneller verkocht. 

Prettig, persoonlijk, toegankelijk en behulpzaam én de makelaar die ook 's-avonds en in het weekend beschikbaar en bereikbaar is. Wij houden van korte lijntjes zodat we adequaat kunnen reageren.

Verkopen doen we SAMEN met u als eigenaar en met onze vele volgers op Facebook en Twitter. ONS actieve Social Media netwerk geeft uw woning heel veel extra (gratis) bekendheid. Wij zijn dé facebookende makelaar van Schouwen-Duiveland. VERBINDEN IS HET NIEUWE VERKOPEN!!!

Ik kom graag eerst vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en is er een wederzijdse click, dan helpen we u graag verder. Bij ons géén (te) mooie verkooppraatjes maar na een gedegen vooronderzoek geven we een goed onderbouwde waarde indicatie van uw woning af waarbij we soms de waarde nog eens extra laten checken door een onafhankelijke taxateur. Zo komen we SAMEN met u tot een weloverwogen vraagprijs!

En onze courtage? Die is superscherp én "ALL INCLUSIVE"!!! Voor een bouwkundige keuring, het energielabel, plattegronden en professioneele foto's moet vaak veel extra's betaald worden. Bij ONS is het bij de prijs inbegrepen en dat scheelt u al gauw honderden euro's!

Zullen we kennismaken? Ik verheug me erop u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Nadja Bom


Irisweg 17, Burgh Haamstede
Telefoonnummer 0111-672648
www.onswooneiland.nl

Meer informatie over
Ons wooneiland

Naar boven ↑

5° C
Bron: buienradar.nl

ons wooneiland
16 Jan 2018 14:36
NIEUW IN DE VERKOOP‼️De Kanterlaan 8 in #Zierikzee Deze ruime 2/1 kap woning met een vrijstaande, stenen garage is… https://t.co/QoLErGGPre

ons wooneiland
16 Jan 2018 09:48
Gisteravond (laat😊) bij de Hoofdpoortstraat 54 in #Zierikzee..... VERKOCHT(ovb) Fijne dag! https://t.co/tKJGALxtLD

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 18:56
Ezra Schouls (11) draagt zelfgeschreven gedicht voor tijdens 65e herdenking watersnoodramp https://t.co/EAjTLCIfvq… https://t.co/YShg6Jw45s

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 18:41
Erfenis van Kortjakje staat in Bruinisser boekenkast https://t.co/1HdI2p8lVi Wie altijd nieuwsgierig is geweest naa… https://t.co/ukOBQSdahZ