'Ambassadeurs' gezocht!

Ons wooneiland is een jong en dynamisch bedrijf wat zich bezig houdt met aan- en verkoopbemiddeling in de woningmarkt. Het eiland Schouwen-Duiveland is ons werkgebied en samen met kopers- en verkopers en actieve Facebookvolgers willen we zo aantrekkelijk en onderscheidend mogelijk onze plaats innemen in de wereld van woningverkoop.

Een leuke tijd is aangebroken, een tijd waarin wij voor de volle 100% aan de slag gaan om te laten zien wat we waard zijn. Met veel optimisme en energie. Een tijd ook waarin wij ambassadeurs nodig hebben die ons een warm hart toedragen.

Ambassadeurs zoals jij!!!
 
Wat vragen we concreet van je?                               
Om Ons wooneiland verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar kopers en verkopers die met ons het gesprek aan willen gaan en van onze diensten gebruik willen maken. Jij als ambassadeur bent de onmisbare schakel in deze keten. Concreet vragen wij jou een goed woordje voor ons te doen en ons positief aan te bevelen bij mensen binnen jouw netwerk die overwegen een woning te verkopen en/of te gaan kopen.   Ook waar de verkoop wel een impuls kan gebruiken houden wij ons aanbevolen.                              
 
Iemand binnen jouw netwerk?
Wellicht heb je een teamgenoot die zijn woning wil verkopen? Een tante die op zoek is naar een mooi appartement? Vrienden die na de geboorte van hun kind, op zoek zijn naar een leuke eengezinswoning en /of hun eigen woning willen ruilen, een buurman die zijn woning te koop aan wil gaan bieden? Beveel ons aan, noem onze naam, geef onze contactgegevens en vraag je bekende ons gewoon eens een keertje te bellen.
                                  
En wat krijg je daarvoor terug?                                   
Prachtig zal je zeggen, maar wat staat hier tegenover? Wij vinden het fantastisch als jij als onze Ons wooneiland-ambassadeur je vertrouwen in ons uitspreekt. Jij steekt je nek uit voor ons en daar mag wat tegenover staan. Daarom belonen we je met een leuk cadeau. Bij het sluiten van een concrete verkoop- of aankoopopdracht ontvang je:                                  

  • eeuwige roem en eer ;)… en;
  • lekker uit eten met je partner op onze kosten!

 

 


Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze actie, bel dan gerust of schiet ons even aan. Op voorhand bedanken wij jou alvast voor jouw hulp en inzet. Samen maken we er iets moois van! 
Groeten van het team van ‘Ons wooneiland, Nadja Bom en Gert Baartmans

info@onswooneiland.nl

0111-672648

 

 

Irisweg 17, Burgh Haamstede
Telefoonnummer 0111-672648
www.onswooneiland.nl

Meer informatie over
Ons wooneiland

Naar boven ↑

5° C
Bron: buienradar.nl

ons wooneiland
16 Jan 2018 14:36
NIEUW IN DE VERKOOP‼️De Kanterlaan 8 in #Zierikzee Deze ruime 2/1 kap woning met een vrijstaande, stenen garage is… https://t.co/QoLErGGPre

ons wooneiland
16 Jan 2018 09:48
Gisteravond (laat😊) bij de Hoofdpoortstraat 54 in #Zierikzee..... VERKOCHT(ovb) Fijne dag! https://t.co/tKJGALxtLD

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 18:56
Ezra Schouls (11) draagt zelfgeschreven gedicht voor tijdens 65e herdenking watersnoodramp https://t.co/EAjTLCIfvq… https://t.co/YShg6Jw45s

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 18:41
Erfenis van Kortjakje staat in Bruinisser boekenkast https://t.co/1HdI2p8lVi Wie altijd nieuwsgierig is geweest naa… https://t.co/ukOBQSdahZ