Privacybeleid

Privacybeleid onswooneiland.nl

Onswooneiland.nl hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van prospects, klanten en partners.

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren, worden vrijwillig verkregen. De verzamelde gegevens worden handmatig verwerkt.
Handmatige verwerkingen zijn niet-geautomatiseerde verwerkingen. Louter handmatige verwerkingen hoeven in beginsel niet te worden gemeld, bij College Bescherming Persoonsgegevens (zie www.cbpweb.nl). Onswooneiland.nl verplicht zich het volledige databestand van prospects, klanten en partners aan te melden bij het College bescherming persoonsgegevens indien de verwerking van de verzamelde gegevens wijzigt en/of zij door hiervoor (rechtsgeldig) aangewezen instanties om wordt verzocht.

Gebruik gegevens

Uitgangspunt is dat het verstrekken van persoonsgegevens niet verplicht is. U hebt te allen tijde zelf de keuze of u persoonsgegevens wilt invoeren. Echter, om gebruik te kunnen maken van een aantal van onze diensten is het invoeren van persoonsgegevens noodzakelijk. Als de invoer van gegevens wordt gevraagd, wordt aangegeven welke gegevens noodzakelijk zijn om van de dienst gebruik te kunnen maken en dus moeten worden ingevuld, en welke gegevens optioneel kunnen worden verstrekt.

De verzamelde (persoons)gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • voor de totstandkoming en/of uitvoering van een door u gedaan bod op een object, product of dienst van één van de deelnemende ondernemers
  • om u in de gelegenheid te stellen informatie te plaatsen en uit te wisselen, of contact op te nemen met één van de ondernemers op de website
  • voor het sturen van een nieuwsbrief, aanbieding(en), gebruikersinformatie, servicebericht of andere elektronische boodschappen
  • voor het onderhouden, analyseren, optimaliseren en beveiligen van onze website en bijbehorende technologieën
  • voor het uitvoeren van marktonderzoek en het samenstellen van managementinformatie om te voldoen aan de op ons rustende wet-en regelgeving
  • voor het samenstellen van een profiel van de gebruikers van de website teneinde de dienstverlening en invulling van de website te optimaliseren


Opslag gegevens

De verzamelde gegevens worden opgeslagen en handmatig verwerkt in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden, mits hiervoor (ondubbelzinnige) toestemming is verleend door de natuurlijke perso(o)n(en). Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens wijzigen

In de e-mail nieuwsbrief en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de e-mail communicatie vanuit onswooneiland.nl. Ook kunt u via ‘profiel wijzigen’ uw persoonsgegevens aanpassen. U hebt te allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal onswooneiland.nl u uit zijn bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

Wijzigingen in het privacybeleid van onswooneiland.nl

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid aan te passen. We adviseren u dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er veranderingen zijn doorgevoerd. Indien we wezenlijke veranderingen aanbrengen, zullen we zorg dragen voor een meer opvallende kennisgeving.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

onswooneiland.nl
Irisweg 17
4328 RN Burgh Haamstede
(0111) 672648
e-mail@onswooneiland.nl

Wijzigen van dit privacybeleid

Onswooneiland.nl houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1 april 2013.

Naar boven ↑

5° C
Bron: buienradar.nl

ons wooneiland
16 Jan 2018 14:36
NIEUW IN DE VERKOOP‼️De Kanterlaan 8 in #Zierikzee Deze ruime 2/1 kap woning met een vrijstaande, stenen garage is… https://t.co/QoLErGGPre

ons wooneiland
16 Jan 2018 09:48
Gisteravond (laat😊) bij de Hoofdpoortstraat 54 in #Zierikzee..... VERKOCHT(ovb) Fijne dag! https://t.co/tKJGALxtLD

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 19:26
Finale topcompetitie strandrace week eerder https://t.co/0H2xpCCRaE De finale van de strandrace topcompetitie - die… https://t.co/e5toRhb5Jz

Schouwen Duiveland
17 Jan 2018 18:56
Ezra Schouls (11) draagt zelfgeschreven gedicht voor tijdens 65e herdenking watersnoodramp https://t.co/EAjTLCIfvq… https://t.co/YShg6Jw45s