Over ons

afbeelding

Ons Wooneiland

Wij zijn fris, kleurrijk en opvallend anders. Wij staan midden in de samenleving en zijn de grootste commuity op Social media. Samen met ons actieve netwerk geven we je woning heel veel extra (gratis) bekendheid. En door zoekers en verkopers uitgekiend met elkaar te verbinden kunnen we woningen vaak heel snel verkopen soms nog voordat ze op Funda staan.

Onze courtage is super scherp én je betaalt geen startkosten!!! Een bouwkundige keuring, het energielabel, plattegronden en professionele foto's zijn bij ons een standaard onderdeel van het verkoopplan. Dus geen gedoe achteraf maar All Inclusief en dat scheelt discussies en honderden euro's voordeel!

Bij ons géén (te) mooie verkooppraatjes want je wilt tenslotte je huis écht verkopen en niet alleen te koop zetten. Wij komen graag eerst vrijblijvend langs om kennis te maken en geven dan gelijk een goed onderbouwd waarde advies af. SAMEN komen we dan meestal wel tot een weloverwogen en concurerende vraagprijs!

Wil je ook nog eens een prettige, persoonlijke en toegankelijke makelaar die ook s'avonds en in het weekend bereikbaar is dan is Ons Wooneiland helemaal jou makelaar. Vele tevreden opdrachtgevers gingen je al voor. Zullen wij ook eens afspreken? Wij verheugen ons erop!

Groetjes Nadja & Esther