Over ons

afbeelding

Ons Wooneiland

Wij zijn fris, kleurrijk en opvallend anders. Wij staan midden in de samenleving en zijn op Schouwen-Duiveland de grootste en actiefste makelaar op Social media. Samen met ons 'social' netwerk geven we je woning heel veel extra (gratis) bekendheid. En door zoekers uit ons enorme zoekbestand en verkopers uitgekiend met elkaar te verbinden kunnen we woningen vaak heel snel en goed verkopen.

Onze courtage is super scherp én je betaalt geen startkosten!!! Een bouwkundige keuring, het energielabel, plattegronden en professionele foto's zijn bij ons een standaard onderdeel van het verkoopplan. Dus geen gedoe achteraf maar All Inclusief en dat scheelt discussies en honderden euro's voordeel!

Bij ons géén (te) mooie verkooppraatjes. Wij zetten je woning niet alleen te koop, we verkopen het liever. We komen graag eerst vrijblijvend langs om kennis te maken en leggen dan ook onze succesvolle verkoopformule uit. SAMEN komen we aan de hand van de waardebepaling  meestal wel tot een weloverwogen en gewenste vraagprijs!

Wil je ook nog eens een prettige, persoonlijke en toegankelijke makelaar die ook s'avonds en in het weekend bereikbaar is dan is Ons Wooneiland helemaal jou makelaar. Vele tevreden opdrachtgevers gingen je al voor (Funda 9,5). Zullen wij ook eens afspreken? Wij verheugen ons erop!

Groetjes Nadja & Esther