Over ons

afbeelding

Ons Wooneiland

Wij zijn fris, kleurrijk en opvallend anders. Wij staan midden in de samenleving en zijn op Schouwen-Duiveland de grootste en actiefste makelaar op Social media. Samen met ons 'social' netwerk geven we je woning heel veel extra (gratis) bekendheid. En door zoekers uit ons enorme zoekbestand en verkopers uitgekiend met elkaar te matchen kunnen we woningen vaak heel snel en goed verkopen.

Onze courtage is super scherp én je betaalt geen startkosten!!! Een bouwkundige keuring, het energielabel, plattegronden en professionele foto's zijn bij ons een standaard onderdeel van het verkoopplan. Dus geen gedoe achteraf maar All Inclusief en dat scheelt discussies en honderden euro's voordeel!

Bij ons géén (te) mooie verkooppraatjes. We zetten je woning niet alleen te koop, wij verkopen het liever. We komen graag eerst vrijblijvend langs om kennis te maken en leggen dan ook gelijk onze succesvolle verkoopstrategie uit. Aan de hand van de waardebepaling  stellen we samen de vraagprijs vast waardoor we er voor jou het beste verkoopresultaat uit kunnen halen.

Wil je ook een prettige, persoonlijke en toegankelijke makelaar die ook s ‘avonds en in het weekend bereikbaar is dan is Ons Wooneiland helemaal jouw makelaar. Vele tevreden opdrachtgevers gingen je al voor (Funda 9,4)   Zullen wij ook eens afspreken?  Wij verheugen ons erop!

Groetjes Nadja & Esther