Over ons

afbeelding

Anders... opvallend anders!!!

Wij zijn fris, kleurrijk en opvallend anders. Wij staan midden in de samenleving en zijn op Schouwen-Duiveland de grootste en actiefste makelaar op Social media. Samen met ons 'social' netwerk geven we je woning heel veel extra (gratis) bekendheid. En door de zoekers uit ons uitgebreide zoekbestand uitgekiend met verkopers te matchen, kunnen wij woningen vaak snel en goed verkopen.

Onze courtage is super scherp én je betaalt geen startkosten!!! Een bouwkundige keuring, hulp bij het aanvragen van het energielabel, plattegronden, professionele foto's en een uitgebreide reportage op Funda zijn bij ons een standaard onderdeel van ons verkooppakket. Dus geen gedoe achteraf maar alles All Inclusive, dat scheelt discussies en geeft honderden euro's voordeel!

Bij ons géén (te) mooie verkooppraatjes. We zetten je woning niet alleen te koop, wij verkopen het liever voor de beste prijs! Eerst komen we graag vrijblijvend langs om kennis te maken en leggen dan ook gelijk onze succesvolle verkoopstrategie uit. Aan de hand van de waardebepaling  stellen we samen de vraagprijs vast zodat we er het beste verkoopresultaat voor je uit kunnen halen.

Wil je ook een prettige, persoonlijke en toegankelijke makelaar die ook s ‘avonds en in het weekend beschikbaar en bereikbaar is? Dan is Ons Wooneiland helemaal jouw makelaar. #VERBINDENISHETNIEUWEVERKOPEN (vele tevreden opdrachtgevers gingen je al voor)

 Zullen wij ook eens afspreken?  Wij zijn er klaar voor!

Groetjes Nadja & Esther

                                                                                                                                                                        reviews op Funda gemiddeld 9,5