Over ons

afbeelding

Ons Wooneiland

Wij zijn fris, kleurrijk en opvallend anders. Wij staan midden in de samenleving en zijn de grootste commuity op Social media. Samen met ons actieve netwerk geven we je woning heel veel extra (gratis) bekendheid. En door vraag en aanbod uitgekiend met elkaar te verbinden kunnen we woningen vaak nog sneller verkopen soms nog voordat ze op Funda staan.

Onze courtage is super scherp én je betaalt geen startkosten!!! Een bouwkundige keuring, het energielabel, plattegronden en professionele foto's zijn bij ons een standaard onderdeel van het verkoopplan. Dus geen gedoe achteraf maar All Inclusief en dat scheelt discussies en honderden euro's voordeel!

Ik kom graag eerst vrijblijvend langs om kennis te maken en is er een wederzijdse click dan gaan we ervoor! Bij ons géén (te) mooie verkooppraatjes maar na een gedegen vooronderzoek geven we een goed onderbouwd waarde advies voor de verkoop van je woning. SAMEN komen we dan meestal wel tot een weloverwogen en eerlijke vraagprijs!

Wil je ook nog eens een prettige, persoonlijke en toegankelijke makelaar die ook s'avonds en in het weekend bereikbaar is dan is Ons Wooneiland jou makelaar. Vele tevreden opdrachtgevers gingen je al voor. Zullen wij ook eens afspreken? Ik verheug me erop!

Groetjes Nadja Bom